Counsellor
Je kan je inschrijven 10 zaterdagen, 9.30 – 16.00 uur

Locatie:
Wereldwijd Thuis

Trainer:

trainer, academie, school

Katrien Wybaillie

Stel gerust je vraag: katrienwybaillie@bewustworden.be of katrien@coachingcounselling.be
www.bewustworden.be 0476/83.92.56

Al jaren werk ik samen met de Academie voor Coaching en Counselling als praktijktrainer. Mijn trainerschap is voor mij een continu groeiproces. Ik hou van uitdagingen in mijn leven. Dit heeft me telkens een kans om te groeien als mens en dus ook als trainer.

Ikzelf werk als psychotherapeut, relatietherapeut, docent ,supervisor. Ik heb een eigen praktijk nl te Ieper en te Gent. In Gent start ik dit jaar ook met een therapeutische praktijk ‘Kapucijntje’ voor kinderen, jongeren en ouders. Dit is een verwelkoming van innerlijke kind in mezelf!

De opleidingen, lezingen, psychotherapie, relatietherapie en supervisie bundelen zijn allemaal in ‘Centrum Bewustworden’, een centrum waar het accent ligt op het ontmoeten van jezelf.

Het neerzetten van deze counselopleiding is een belangrijke stap in mijn groeiproces. De boeken, de inhoud, de aanpak, de locatie zijn uiteindelijk mijn persoonlijke keuze. Ik geef de opleiding een persoonlijke touch door mijn manier van naar de zaken te kijken. Ik hou van ervaringsgericht werken en het zo concreet toepasbaar maken in het leven. De concrete aanpak maakt echt dat zaken begrijpelijk, tastbaar en spontaan gebracht worden.

De laatste 10 jaar ben ik door een intens groeiproces gegaan om dichter. Ik zie mezelf als een doorzetter, die met veel enthousiasme door alle beschermende laagjes van mijn bewustzijn gaat. Dit groeiproces bracht me veel kennis en ervaring bij en bij deze wil ik dit ook doorgeven aan allen die dichter bij zichzelf wensen te komen en dit ook willen doorgeven aan anderen.

Mijn persoonlijke scholingen om te kunnen werken als een bewuste trainer zijn:

 • Integratieve psychotherapie: Een 4-jarige opleiding als psychotherapeut. Deze opleiding geeft me een brede kijk op de verschillende manieren van aanpak in therapie. Op die manier ontwikkel ik mijn manier van werken, het meest passend bij het kader van de cliënt.
 • Diverse vakken aan KU Leuven – schakelprogramma
 • EMDR Basisopleiding – Vormingscentrum Integrativa –  traumaverwerking
 • VERLIES Counsellor voor kinderen en jongeren: vzw Bleekweide Gent – in opleiding
 • Mindfulless: 8 weken training – www.aandacht.be
 • EFT Practitioner(niveau 1) – www.balanstraining.nl
 • Relatietherapie: Emotional Focused Couple Therapy – opleiding in Nederland
 • Bemiddeling in familiezaken (scheiding en ouderschap) – Universiteit Gent
 • Continue supervisie door persoonlijke supervisor. Ervaring met lichaamswerk en
 • werken met het innerlijke kind.
 • Avatar Master: Intensieve training in bewustwording.

We zijn in een tijd dat er een grote nood is aan emotionele begeleiding. Mensen zijn op zoek naar iets, iets dat hen ontbreekt, iets waar ze van af willen, iets dat ze missen. Ze hebben daar ondersteuning in nodig.

Ik vind het belangrijk als trainer om al mijn kennis door te geven. Het is een doorleefde kennis die van grote waarde is in het werken met mensen.

Als ik kijk naar de mensen die ik de laatste 10 jaar opleidde, dan ben ik echt aangenaam verrast welk mooi werk er wordt neergezet. Deze opleiding heeft echt veel mogelijkheden om voor jezelf een weg in te slaan die nauw bij je hart ligt.

Ik vind volgende waarden heel belangrijk in mijn trainerschap: openheid, liefdevol, waarderend, kwetsbaar, begrip, erkenning, aanmoediging, moeite doen, echt zijn, loslaten, communicatie, goede intentie, ondersteunen, uitdagen, grensverleggen.

Mocht je echt willen voelen wie ik ben, is het helpend om naar het info-moment te komen. Daar geef ik een uitéénzetting geven over de inhoud van de training en kun je voelen hoe ik werk en voor wat ik sta. Je kunt dan ook met al je vragen bij mij terecht.

Als trainer is mijn hoofddoel om groei te induceren bij studenten. Ik zet me daarvoor in op een manier die voor mij juist aanvoelt. Ik sta open voor feedback en ben zeker bereid hier ook in te leren en te groeien.

Daarnaast hou ik van open communicatie en moedig ik iedereen aan zich kenbaar te maken in de groep. Ik creëer in de groep een grote veiligheid waardoor veel zaken kunnen geoefend worden die we kunnen gebruiken in ons dagelijks leven en in het werken met mensen.

Ik moedig je aan je hart te volgen en te luisteren waar je zelf heen wilt, ook in de keuze van opleiding, groep of omgeving. Diep van binnen weet je waar je heen wenst. We voelen veel aan in ons leven, alleen hebben we onszelf afgeleerd daarnaar te luisteren. Durf te luisteren naar wat je echt wil in het leven!

Je bent van harte welkom in deze groep, in deze opleiding en in deze omgeving!

Maar, eerst kennismaken met de opleiding en met mij.
Zie de Informatie en Open Deur Dagen voor een geschikte datum.
Laat even weten dat je komt.